Rubber / pvc horlogebanden  

Bij ons vind u een ruim assortiment aan kunststof / rubber banden deze staan alle per maat gesorteerd. Tevens zijn ze in kwaliteits soorten leverbaar van rubber - Kunststof en siliconen.

  • Rubber heeft een soepele structuur en wordt minder snel hard dan Kunststof waardoor de band minder snel breekt.
  • Kunststof is harder van structuur waardoor het eerder scheurt en breekt, dit heeft mede te maken met weers omstandigheden en transpireren.
  • Siliconen is een soepel en zacht materiaal wat niet snel breekt of scheurt deze banden zijn relatief duurder maar daarintegen hebben ze wel een langere levensduur.

De verschillende soorten banden van kunststof en siliconen zijn voor een bepaalde doelgroep heel goed te gebruiken. Zo worden rubberbanden vaak gebruikt door sporters. Dit is omdat rubberbanden goed tegen vocht kunnen. Transpiratievocht heeft, in tegenstelling tot bij kunststofbanden, geen invloed op de kwaliteit van de horloge band. Ook siliconenbanden kunnen goed tegen vocht en andere weersomstandigheden.

Uw breedtemaat van uw horlogeband bepaalt u hier.

Heeft u vragen over een rubber,kunststof of siliconen band, of weet u niet welke band u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom bestellen bij Allesvoorhorloges.nl

✓ Gratis verzending NL

✓ Verwerking binnen 48 uur

✓ 30 dagen retourbeleid

✓ Makkelijk & veilig betalen

Wat zijn pushpins?

horlogeband pinnetjes

Dit zijn de indrukbare pinnetjes die de band aan de horlogekast bevestigen.

Wat is een pushpin tool?

horlogeband gereedschap

Met de pushpin tool kunt u op een eenvoudigere en snellere manier de horlogeband met pushpins aan de horlogekast bevestigen.
© 2008 - 2024 Allesvoorhorloges.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel