Betalen op uw eigen vertrouwde manier

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om een voorkeur betaalmethode te kiezen. Op deze manier betaalt u altijd via uw eigen en vertrouwde betaalmethode. Let op: voor sommige betaalmethodes zijn wij genoodzaakt extra transactiekosten in rekening te brengen. Dit zijn altijd percentages van het totaalbedrag van uw bestelling.

 

1. iDeal internetbankieren

Veilig en direct betalen bij Allesvoorhorloges via iDEAL is uiteraard gemakkelijk hierbij zijn alle grote Nederlandse banken aangesloten Als consument betaal je online je internet aankopen in de vertrouwde internetbankieromgeving. iDEAL staat gelijk aan digitaal pinnen: de betaling is direct van je rekening afgeschreven op de rekening van de payment provider en direct bekend bij de webshop. Levertijden zullen korter worden door deze directe betaalmethode. iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Deze nieuwe betaalmethode herken je aan het speciale vignet. Dit vignet vind je terug bij de winkelinformatie. Kijk voor meer informatie op de site van iDEAL.

Extra transactiekosten voor deze betaalmethode:  + € 0,00 (geen transactiekosten)

 

 

2. PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u in online winkels kunt betalen. Maar u kan met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden, of ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen vanaf uw bank of giro, creditcard, of via het saldo van uw PayPal-rekening. Meer informatie over PayPal vindt u op PayPal. 

Eenmalig koppelt u uw bank, giro of creditcard aan een PayPal-rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan zo snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal-rekening. Tegoeden op de PayPal-rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bank. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Koper en verkoper ontvangen direct na elke betaalopdracht van PayPal een bewijs van betaling in de inbox. Wanneer goederen niet geleverd worden, dan kan PayPal bemiddelen tussen de koper en de verkoper. Het is gratis om een PayPal-rekening te openen. Met PayPal betaalt u gratis bij vele webwinkels in binnen- en buitenland. Er zijn dus geen extra kosten aan verbonden, zoals soms wel bij andere betaalmethoden het geval is.

 

3. Creditcard (Mastercard / Visa)

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen met uw persoonlijke Visa of Mastercard Creditcard. 

Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel. En u bent in goed gezelschap: het merendeel van alle online aankopen wordt gedaan met een Visa kaart!

Als u gaat betalen typt u uw Visa kaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

 

4. MisterCash

Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen.

 

5. Sofort

Sofort is een eenvoudige, snelle en veilige online betaalmethode op basis van online bankieren, en is vooral geschikt voor klanten buiten Nederland en België. Bij betaling metSofort, wordt u geleid via een veilige verbinding met uw online bankrekening bij uw financiële instelling. Daar kunt inloggen met een PIN-code en de betaling bevestigen meteen TAN.

 

6. Vooraf Overmaken

Vooraf overmaken is ook mogelijk via Allesvoorhorloges hierbij kunt u via uw bank een overschrijving maken naar onze IBAN rekening.

Extra transactiekosten voor deze betaalmethode:  + € 0,00 van het totaalbedrag (geen transactiekosten)

 

 

Op een andere manier betalen?

Wilt u op een andere manier betalen of kunt u uw voorkeur betaalmethode niet in de bovenstaande lijst vinden? Neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vragen of opmerkingen?

Bij vragen, opmerkingen. klachten of twijfels kunt u ons altijd bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:30. E-mails worden doorgaans beantwoord binnen 24 uur. Kiest u alstublieft een van de onderstaande contactmogelijkheden om in contact te komen met ons:

E-mail

Telefonisch

 

info@allesvoorhorloges.nl

+31 00 492 39 05 87

 

Waarom bestellen bij Allesvoorhorloges.nl

✓ Gratis verzending NL

✓ Verwerking binnen 48 uur

✓ 30 dagen retourbeleid

✓ Makkelijk & veilig betalen

Wat zijn pushpins?

horlogeband pinnetjes

Dit zijn de indrukbare pinnetjes die de band aan de horlogekast bevestigen.

Wat is een pushpin tool?

horlogeband gereedschap

Met de pushpin tool kunt u op een eenvoudigere en snellere manier de horlogeband met pushpins aan de horlogekast bevestigen.
© 2008 - 2024 Allesvoorhorloges.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel