Retourneren & ruilen

1. Vergoeding aankoopbedrag

Als u niet tevreden bent met het door u besteld artikel(en), dan mag u het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren aan ons. Voor ons is het belangrijk dat u in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de e.v.t. verpakking zodat wij het product daarna opnieuw kunnen aanbieden.

Stuur een email naar info@allesvoorhorloges.nl waarin u het volgende vermeldt:

- Uw naam
- Het bestelnummer van uw order
- Welk product (en) u wilt retourneren
- De reden van retour sturen
- Naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten

U kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in originele verpakking terugsturen naar onderstaand adres. Wij zullen na ontvangst het door u betaalde bedrag terug storten op uw rekening. De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening.

AVH Retourafdeling
Diederikstraat 10
5421EW, Gemert

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

2. Omruilen van bestelde artikelen

Wanneer u een verkeerd artikel heeft besteld en dit wilt ruilen tegen een ander product is dit uiteraard geen enkel probleem echter verzoeken wij u dan om een email naar info@allesvoorhorloges.nl te sturen waarin u het volgende vermeldt:

- Wat er mis is aan het door u ontvangen artikel
- Wat u graag wenst te ontvangen nadien u het geretourneerd heeft

3. Herroepingsformulier Consumenten

European Returning Consumer Form

4. Garantie

Complete horloges: 2 jaar vanaf aankoopdatum

Watch straps / bands: 2 maanden (coulance)

Neemt u alstublieft contact op met info@allesvoorhorloges.nl indien u vragen heeft over de garantievoorwaarden van uw product. Wij staan altijd klaar om een passende oplossing te bieden voor ieder probleem of schade aan de door u bestelde artikelen.

Vragen of opmerkingen?

Bij vragen, opmerkingen. klachten of twijfels kunt u ons altijd bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:30. E-mails worden doorgaans beantwoord binnen 24 uur. Kiest u alstublieft een van de onderstaande contactmogelijkheden om in contact te komen met ons:

E-mail

Telefonisch

 

info@allesvoorhorloges.nl

+31 00 492 39 05 87

 

Waarom bestellen bij Allesvoorhorloges.nl

✓ Gratis verzending NL

✓ Verwerking binnen 48 uur

✓ 30 dagen retourbeleid

✓ Makkelijk & veilig betalen

Wat zijn pushpins?

horlogeband pinnetjes

Dit zijn de indrukbare pinnetjes die de band aan de horlogekast bevestigen.

Wat is een pushpin tool?

horlogeband gereedschap

Met de pushpin tool kunt u op een eenvoudigere en snellere manier de horlogeband met pushpins aan de horlogekast bevestigen.
© 2008 - 2024 Allesvoorhorloges.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel