Belangrijke informatie over het verzenden en bezorgen

  • Bij ons betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten voor België kan bij enkele artikelen een meerprijs in rekening worden gebracht.
  • Bij betalingen via iDeal worden er geen kosten in rekening gebracht. 
  • Alle voorradige artikelen zullen normaal gesproken dezelfde dag worden verzonden als u voor 16.00u besteld en betaald heeft.
  • Artikelen met gravering kunnen niet altijd binnen 24uur geleverd worden.
  • Verzending vind plaats op werkdagen Maandag t/m Vrijdag.
  • U dient na iedere bestelling akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden, voor wij u de bestelling verzenden.

    flagnl.gif  flagbe.gif    paypallogo.gif

Veelgestelde vragen

Bestellen

Is het mogelijk om als particulier én als bedrijf te bestellen bij Horloge-bandjes.nl?
Ja, Allesvoorhorloges.nl is zowel bedoeld voor de zakelijke als particuliere markt.

Bezorgen

Wat zijn de bezorgkosten voor horlogebanden en accessoires?
De bezorgkosten bedragen niets! U betaalt ook geen extra kosten als u meerdere horlogebanden en accessoires op hetzelfde adres laat bezorgen.

Hoe laat worden bestellingen afgeleverd?
Wij streven ernaar de bestellingen binnen 24uur af te leveren op Maandag t/m Vrijdag.

Is het mogelijk om een tijdstip op te geven voor de bezorging?
Nee, de bestellingen worden in principe per brievenbuspost geleverd. Het tijdstip is dus afhankelijk van uw postbode en bezorgtijden.

Hoe werkt het retourneren van producten?
Als u niet tevreden bent met een besteld product, dan heeft u veertien dagen de tijd om het product terug te sturen. Voor ons is het belangrijk dat u in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de evt. verpakking zodat wij het product daarna opnieuw kunnen verkopen. Stuur een email naar info@allesvoorhorloges.nl waarin u vermeldt:
- Uw naam
- Het ordernummer van de bestelling
- Welke producten u wilt retourneren
- De reden van retour sturen
- Naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten

U ontvangt dan van ons een retourcode en het retouradres. Zet de retourcode boven het adres. U kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in originele verpakking naar ons terugsturen. Wij zullen na ontvangst het door u betaalde bedrag storten op uw bankrekening. 

Verplicht volgens het Webshop Keurmerk: De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Prijzen

Geeft Allesvoorhorloges.nl kortingen aan vaste klanten?
Ja, vaste klanten krijgen van ons mooie korting. Zo blijven zowel u als wij tevreden. U krijgt goedkopere horlogebandjes en accessoires, wij extra bestellingen! Neem hiervoor wel even contact met ons op.

Zijn grotere aantallen horlogebandjes en accessoires goedkoper per stuk?
Ja, in tegenstelling tot de meeste online webwinkels voor horlogebandjes en accessoires maken wij onderscheid tussen kleine en grote bestellingen. Wij werken met zogenaamde kwantumkortingen. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem hiervoor even contact met ons op.

Ik wil graag een offerte ontvangen. Is dit mogelijk?
Ja, natuurlijk. U kunt zowel een offerte ontvangen voor speciale wensen als producten die gewoon op de website staan. Wij zullen u de offerte binnen 2 werkdagen sturen, tenzij u aangeeft de offerte eerder nodig te hebben.

Ik heb via de site aangegeven af te wijken van het standaardassortiment. Gelden nu andere prijzen?
Ja, in dit geval sturen wij u een offerte of een bevestiging van eerder gemaakte telefonische afspraken.

Betalen

Waarmee kan ik op Allesvoorhorloges.nl afrekenen?
U kunt zowel gebruik maken van vooruitbetalen via iDeal, Mistercash, DIRECTebanking en Paypal.  U kunt ook vooruit betalen via overschrijven. Achteraf betalen is ook mogelijk via verzenden onder Rembours.

Wat zijn iDeal en Paypal voor betalingssystemen?
* IDEAL is een van de bekendste betaalsystemen voor betalingen via het internet. Ideal is geïntroduceerd door alle grote banken van Nederland: het systeem werkt vergelijkend met pinnen (maar dan via het internet) Volledig beveiligd, snel en simpel. Het enige wat u nodig heeft is internet bankieren via ABN AMRO, Rabobank of ING. Voor vragen kunt u ons altijd bellen! Veilig betalen via het vertrouwde systeem van Internet Bankieren. Ondersteund door de grote Nederlandse banken. Direct te gebruiken, zonder dat u zich hoeft aan te melden.
* Paypal is een wereldwijd betaalsysteem waarmee u snel en eenvoudig kunt betalen (heeft u hierbij hulp nodig laat het ons weten!).

Wat is de betalingstermijn die Allesvoorhorloges.nl hanteert?
Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Deze betalingstermijn is alleen van toepassing bij bedrijven die als partner fungeren. Alle overige klanten dienen te betalen via onze betaalsystemen zoals iDeal, Paypal, e.d.

Partners

Welke sites dragen wij een warm hart toe?

Site voor Horlogebandjes
Site voor Horloges online
Site voor Horlogebanden

Site: Bracelets montres
Site: Uhrenbänder 
Site: Watchstraps
Site: Correas de relojes
 

Waarom bestellen bij Allesvoorhorloges.nl

✓ Gratis verzending

✓ Verzending binnen 24 uur

✓ 30 dagen retourbeleid

✓ Makkelijk & veilig betalen

Wat zijn pushpins?

horlogeband pinnetjes

Dit zijn de indrukbare pinnetjes die de band aan de horlogekast bevestigen.

Wat is een pushpin tool?

horlogeband gereedschap

Met de pushpin tool kunt u op een eenvoudigere en snellere manier de horlogeband met pushpins aan de horlogekast bevestigen.
© 2008 - 2021 Allesvoorhorloges.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel