Verpleegsterklokjes - Zusterklokjes

Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse soorten zusterhorloges / verpleegsterklokjes / welzijn en zorg horloges / ziekenhuis klokjes. Al onze klokjes zijn van kwaliteits staal en waterbestendig bij dagelijks gebruik, ieder klokje wordt voor verzending voorzien van een nieuwe batterij waarna deze gemiddeld 2 jaar zullen lopen, nadien kunt u altijd elders of bij ons opnieuw een batterij laten zetten.

Verpleegsterklokjes worden veel gebruikt door ziekenhuismedewerkers. Zij gebruiken dit soort horloges vaak. Het voordeel van deze klokjes is dat ze heel gemakkelijk met een speld of klem aan het borstzakje kunnen worden vastgemaakt, waardoor de verpleegkundige het klokje heel gemakkelijk en snel kan pakken wanneer dat nodig is. Deze klokjes zijn er in diverse kleuren en varianten, al naar gelang u prettig vindt om te gebruiken.

Wanneer u een naam gravering op het plaatje wenst zult u dit bij ``stap 2 eventuele opmerkingen`` aan moeten geven hoe de naam spelling is (max.10 letters). "Dit komt u later in het systeem tegen"

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

 • Rubber verpleegsterklokje donker blauw NR. 33
  Rubber verpleegsterklokje donker blauw NR. 33

  Op zoek naar een Verpleegster klokje siliconen Quartz ? met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, Dan is deze horloge iets voor u!Gemakkelijk aan uw borstzakje te hangen doormiddel van een speld.Gemiddeld loopt dit horloge 15…

  € 14,95
 • Rubber verpleegsterklokje wit NR. 30
  Rubber verpleegsterklokje wit NR. 30

  Op zoek naar een Verpleegster klokje siliconen Quartz ? met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, Dan is deze horloge iets voor u!Gemakkelijk aan uw borstzakje te hangen doormiddel van een speld.Gemiddeld loopt dit horloge 15…

  € 14,95
 • Rubber verpleegsterklokje zwart NR. 32
  Rubber verpleegsterklokje zwart NR. 32

  Op zoek naar een Verpleegster klokje siliconen Quartz ? met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding, Dan is deze horloge iets voor u!
  Gemakkelijk aan uw borstzakje te hangen doormiddel van een speld.
  Gemiddeld loopt dit horloge…

  € 14,95

Waarom bestellen bij Allesvoorhorloges.nl

✓ Gratis verzending NL

✓ Verwerking binnen 24 uur

✓ 30 dagen retourbeleid

✓ Makkelijk & veilig betalen

Wat zijn pushpins?

horlogeband pinnetjes

Dit zijn de indrukbare pinnetjes die de band aan de horlogekast bevestigen.

Wat is een pushpin tool?

horlogeband gereedschap

Met de pushpin tool kunt u op een eenvoudigere en snellere manier de horlogeband met pushpins aan de horlogekast bevestigen.
© 2008 - 2021 Allesvoorhorloges.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel